Seks in de auto – te zijn! 8 regeert hoe een maximum aan plezier

Sommige seksologen bieden paren moe van routineklekken seks, overbrengen het naar de auto. Daar wordt alles niet zo serieus waargenomen en je kunt je gewoon verheugen in de nieuwigheid en aangename sensaties.

2. Gemakkelijk fantasie inschakelen

Moderne machines zijn uitgerust. ja ja, veel seksuele nuttige seks. Bijvoorbeeld, full-fledged bdsm accessoires in de vorm van veiligheidsgordels.

3. Voorbereiding nuttig

Seks in een auto kan spontaan zijn en misschien gepland dat het het niet bederft. Kies kleding en schoenen die

gemakkelijk te verwijderen zijn en te dragen, controleer of alle benodigde mechanismen in de auto werken.

4. Zoek parkeerplaats

vrouwen viagra

Prelude in beweging, misschien is het aangenaam, maar het is erg gevaarlijk, dus het is de moeite waard om een ​​afgelegen plek te vinden. Als u vergeleken bent met voorbijgangers, kunt u in de problemen komen met de politie.

5. Plak alles

In de zin van de stoelen met een handdoek, deken of t-shirt. Niet alleen om bijvoorbeeld niet te blijven, bijvoorbeeld aan lederen bekleding

http://www.bcollector.net/charles-saatchi-un-coleccionista-de-marca/

, maar ook de auto na uw oefening blijft schoon.

6. Selecteer POSA

Niet alle posities zijn even handig in een beperkte ruimte. Experts raden aan om te beginnen met eenvoudig en bekend, bijvoorbeeld met missionaris. Voor haar fit zowel voor- als achterbank. Achter heel handig om seks te hebben in een pose van lepels, wreef zijn handen in de achterkant van de voorste fauteuil.

7. Niet remmen

De machine is niet te geschikt voor lange handelingen. Alles telt, irriterend en een willekeurige voorbijganger kan vaker verder gaan in het bos.

acht. En dan – thuis

Of niet thuis, maar onder de douche. Seks in de auto is goed als het einde van de avond, en niet om zich voor te bereiden op een partij, die claims kan maken op het gebied van hygiëne.

Finden Sie Uns

John's Allrounder-Carstation
Hauptstrasse 116, 4417 Ziefen
Telefon: 079/ 302 1244
E-Mail: info@ja-carstation.org