Zelfs die luckyons (laat ons hier cynisch toevoegen «ha ha ha ha ha ha») Wie zijn permanente relaties, kan niet altijd rekenen op seks met hun vriendin.

Wij, meisjes, het creëren grillige, en er geen garanties zijn dat wij u een regenboog en regelmatige seks leven in ruil voor het transport van onze moeder naar het land en hebben betrekking op het dak van hetzelfde land.

Nee, nee, jij, natuurlijk, neem je moeder en drink het dak, maar hier is seks… Seks — Dit weet je, escorteerde waarde. En als we geen stemming hebben, zullen we het op elke manier vermijden.

En we zullen seks vermijden als je ons de volgende super kamagra zeven vreemde manieren tot weigert.

een. Word wakker onder de nacht

Ja, er is nog steeds niets beter in de wereld dan spontane nacht seks wanneer je zowel in een enkele somnambulistische stormloop uitgerekt tot elkaar, je lippen en andere delen van het lichaam geweven in de duisternis van de nacht, het bed huiverde…

Maar er is niets ergers wanneer, een van de nacht die je voelt dat iemand je grovelijk uit de slaap haalt, om te voldoen aan de lage windvlagen van hun dierlijke natuur. Geloof de enige armen waarin het vermoeide slaperige meisje wil zijn, — Dit is de omhelzing van Morpheus.

2. Koken van je grote pracht

Nee, ik wist niet dat je in de achtste klas een kampioen was van school op het eten van krijts. Wat zeg je, jij bent de jongste senior assistent junior manager in de geschiedenis van het bedrijf «AOA»? Wauw.

Weet je zeker dat je gerechten in de vaatwasser kunt downloaden, je moet onderhandelen op de riem en de spieren van de borst spelen?

Ik begrijp niet of ik natuurlijk trots zijn op jou en je prestaties, maar wanneer je opzettelijk opschept, het laatste wat ik zal doen, gooit het je op de nek met een schreeuw: «Ik ben de jouwe, de Heer van het krijt!»

3. Rechtstreeks vragen: «We hebben seks?»

Zo-zo-dus, pribrramiosi, vriend. Dus, kijk: het feit dat ik de naam van je grootmoeder ken, ik voed je dagelijks door worstjes en het beheersen van de sokken in je leven, betekent niet dat ik mijn mysterieuze vrouwelijke natuur verloor.

En neem contact op met de mysterieuze vrouwelijke aard met een directe vraag — Het kan me niet schelen wat, nou, ik weet het niet, probeer door de muur te breken met een opblaasbare hamer. Sense nul, en dwaas jezelf je noodzakelijk voelen.

4. Opgewonden zijn van het type van een andere vrouw

Je keek net naar Monica Bellucci voor twee uur (en goed, als in de film, en als op de foto?) En plotseling doordrenkt met een gepassioneerd verlangen.

super kamagra bestellen

Voor mij, ja? Het maakt niet uit hoe! Geen enkele vrouw wil een substituut zijn voor een ander. Zelfs Monica en ze wil niet.

5. Te veel moeite nemen

Weet je, er zijn zulke boeketten (in de regel, van honderden hoge rode rozen), die letterlijk schitteren: «Hij die me in de hand draagt, gaat seks!»

Jij, mannen, naïef aannemen die badkamer vol met bubbels, champagne, slecht bouquet en, natuurlijk, kaarsen garanderen je seks.

Niet nodig. Alleen «Oh, wat een charme! Dank u». En alles omdat we, meisjes, niet houden van de voor de hand liggende vallen tegenkomen.

6. Complimenten maken aan krassen

Wanneer ik terugkom van het werk uitgeput, met een pijl op een kous, onheiled haar, kneuzingen onder de ogen (nee, geen gevecht — gebrek aan slaap) en een vlek van de pruimen op het shirt, het laatste wat ik van je wil horen, — het «Je bent zo mooi en sexy!».

Omdat het niet waar is. En je pogingen om iets te zeggen, gewoon om je eigen te bereiken, verergeren alleen de stemming.

7. Proberen om van tevoren te onderhandelen

«Je belooft dat we ‘s avonds seks zullen hebben? Maar zie niet zo vorige keer! Om er zeker van te zijn. En geen excuus. Belofte? Belofte. Loop de kat van de kat. Alles, notic».

Is het de moeite waard om te praten over hoe de vrouwelijke libido-overeenkomst en het gebrek aan spontaniteit verminderen? Nee, misschien niet de moeite waard.

Finden Sie Uns

John's Allrounder-Carstation
Hauptstrasse 116, 4417 Ziefen
Telefon: 079/ 302 1244
E-Mail: info@ja-carstation.org